Gratis advies? Bel direct 0318-700643 of 070-2210149
Wij zijn werkzaam in heel Nederland en verlenen u gratis advies

Ongeval met letselschade en doorgereden bestuurder?

letselschade onverzekerd of doorgereden

Heeft u een ongeval gehad met letselschade tot gevolg en is de bestuurder doorgeregend of onverzekerd? Dan kunt u toch aanspraak maken op een letselschadevergoeding voor uw materiële en immateriële schade. U doet er verstandig aan om in deze strijd met verzekeraars de hulp van ons experts in te schakelen. Voor u is onze rechtshulp kosteloos. Vraag direct een vrijblijvend advies aan of lees verder.

Uw letselschade bij een doorgereden of onverzekerde dader

Helaas komt het vandaag de dag maar al te vaak voor dat de dader van een verkeersongeval met letselschade is doorgereden. Daarnaast komt het ook regelmatig voor dat de dader onverzekerd rondrijdt. Als u letselschade heeft opgelopen door een verkeersongeval waarbij de dader doorgereden of niet is verzekerd, kunt u wel recht hebben op een schadevergoeding.

Veel mensen denken dat ze in dergelijke pijnlijke en vaak zeer emotionele omstandigheden blijven zitten met hun letselschade. Dat is begrijpelijk, maar niets is minder waar. In de Wet is voor dit soort situaties het Waarborgfonds voor het Motorverkeer opgericht.

Omdat letselschade door een verkeersongeval waarbij de dader is doorgereden op zich al een zeer emotionele klap is, doet u er verstandig aan een letselschadebureau in de arm te nemen. Een letselschadespecialist neemt alle zorgen rondom deze ingewikkelde procedure voor u uit handen. U kunt afstand nemen van de negatieve emoties die een dergelijke laffe daad veroorzaakt en zich bezig houden met uw herstel. Wij regelen de rest en dat kost u verder niets!

Strenge eisen aan letselschadevergoeding

Het Waarborgfonds stelt strenge eisen aan de beoordeling van het recht op schadevergoeding. Heeft u letselschade opgelopen door een ongeval waarbij de dader doorgereden of onverzekerd is? Dan heeft u alleen recht op een vergoeding als:

  • De dader is doorgereden en de identiteit niet is te achterhalen.
  • Het voertuig van de dader niet verzekerd is.
  • Het voertuig van de dader gestolen is en de dader dit wist.
  • Het voertuig van de dader wel verzekerd is, maar de verzekeringsmaatschappij failliet is.
  • De dader uit levensovertuiging niet verzekerd is en de letselschade onderling niet te regelen is.

Daarnaast moet u er alles aan gedaan hebben om de dader te vinden en moet er bij de politie aangifte zijn gedaan. Ook moet u bewijzen dat uw letselschade daadwerkelijk door dit verkeersongeval, waarbij de dader is doorgereden, is ontstaan. Kortom, een moeilijke opgave. Van der Toorn Personenschade kan u hierbij gratis helpen!

Direct deskundige hulp inschakelen

Heeft u een ongeval gehad met letselschade tot gevolg en is de bestuurder doorgeregend of onverzekerd? Dan zijn wij ervoor om u te ondersteunen bij het verkrijgen van uw recht. Van der Toorn Personenschade is er in gespecialiseerd om u te ontzorgen in het geval van letselschade. Uw belang staat voor ons op één. Vraag nu kosteloos advies aan of test uw kans op een letselschadevergoeding. Wij zijn er voor u!