Gratis advies? Bel direct 0318-700643 of 070-2210149
Wij zijn werkzaam in heel Nederland en verlenen u gratis advies

Letselschade verkeersongeval en schadevergoeding?

Letselschade verkeersongeval

Heeft u een verkeersongeval gehad met letselschade als gevolg? Dan heeft u bijna altijd recht op een letselschadevergoeding voor uw materiële en immateriële schade. U doet er verstandig aan om in deze strijd met verzekeraars de hulp van onze experts in te schakelen. Voor u is onze rechtshulp kosteloos. Vraag direct een vrijblijvend advies aan of lees verder.

Een verkeersongeval en uw letsel

Raakt u betrokken bij een verkeersongeval, dan bestaat de kans dat u letsel oploopt. Dit heeft vrijwel altijd gevolgen, zowel op medisch als op financieel gebied. Wellicht moet u een poosje in het ziekenhuis blijven of moet u revalideren. Wanneer u blijvend letsel oploopt, heeft u misschien voor altijd zorg nodig. Naast medische kosten, krijgt u dan ook te maken met kosten van verzorging en kosten voor bijvoorbeeld huishoudelijke hulp.

Bovendien kan uw letsel grote gevolgen hebben voor uw werken leven. U kunt uw werk voor korte of langere tijd, of zelfs helemaal niet meer uitvoeren. Het gevolg is een aanzienlijk inkomensverlies. Het is daarom van groot belang dat u tijdig een letselschadespecialist inschakelt. Een deskundig bureau dat ervoor zorgt dat uw letselschade netjes wordt afgewikkeld en de aansprakelijke tegenpartij u niet juridisch tekort doet. Wij zijn de beste specialisten in letselschade en ontzorgen u tijdens het verhalen van uw recht.

Bent u slachtoffer van een verkeersongeval? Vraag dan altijd vrijblijvend maar deskundig advies aan.

Soorten verkeersongevallen

Wanneer u letselschade als gevolg van een verkeersongeval oploopt, heeft u recht op vergoeding van uw letselschade. Letselschade door een verkeersongeval kan op diverse manieren ontstaan. Enkele voorbeelden zijn:

  • Verkeersongeval met de auto
  • Motorongeval
  • Vrachtwagenongeval
  • Busongeluk
  • Een verkeersongeval met de bromfiets, scooter of snorfiets
  • Fietsongeval
  • Ongeval als voetganger

Juridisch gezien maakt het verschil of u letselschade heeft opgelopen als gevolg van een auto- fiets- of voetgangersongeval. Daarnaast is het tevens van belang of u tijdens het ongeval passagier of bestuurder was en hoe het voertuig verzekerd is. Kinderen onder de 14 jaar, passagiers en opzittenden hebben de meeste juridische bescherming. Hun letselschade wordt vrijwel altijd voor 100% vergoed. Als voetganger en fietser bent u iets minder beschermd. Echter krijgt u toch in meeste gevallen minimaal 50% van uw letselschade vergoed.

Deskundig advies inwinnen

In Nederland heeft u recht op kosteloze juridische hulp. De kosten van een letselschadebureau moeten eveneens door de tegenpartij worden vergoed. U ontvangt op deze manier recht op gratis rechtshulp. Van der Toorn Personenschade komt op voor uw belangen en factureert direct aan de tegenpartij waardoor u niets te maken krijgt met onze kosten.

Bent u slachtoffer geworden van een verkeersongeval met letselschade tot gevolg? Dan zijn wij ervoor om u te ondersteunen bij het verkrijgen van uw recht. Van der Toorn Personenschade is er in gespecialiseerd om u te ontzorgen in het geval van letselschade. Uw belang staat voor ons op één. Vraag nu kosteloos advies aan of test uw kans op een letselschadevergoeding. Wij zijn er voor u!