Gratis advies? Bel direct 0318-700643 of 070-2210149
Wij zijn werkzaam in heel Nederland en verlenen u gratis advies

Het meest betrokken letselschadebureau van Nederland

teamfoto letselschadeadvies.nl

Van een klein “familiekantoor aan huis” in 1999 zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerd landelijk werkend letselschadebureau met 4 vestigingen en bijna 25 letselschadespecialisten en hun assistenten.

Uw letselschade en Van der Toorn Personenschade

Van der Toorn Personenschade bestaat sinds 1999 en is een gerenommeerd landelijk werkend letselschadebureau met kantoren in Voorburg (ZH), Ede (Gld) en Bredevoort (Achterhoek).

Hoogwaardige juridische dienstverlening in combinatie met een prettig laagdrempelig contact, is waar wij voor staan. Door de jaren heen hebben wij er steeds voor kunnen zorgen dat onze klanten een rechtvaardige letselschadevergoeding ontvingen.

Wij hebben er uitdrukkelijk voor gekozen om alleen rechtshulp te bieden aan slachtoffers met letselschade. Ons kantoor is dan ook volledig onafhankelijk van verzekeringmaatschappijen en aan deze maatschappijen verbonden kantoren.

Bijna 25 letselschadespecialisten en hun assistenten staan klaar om u – volledig kosteloos – te helpen met uw letselschade en alles wat daar bij komt kijken.

Bij eerste bureaus met Keurmerk Letselschade

Omdat iedereen die dat wil zichzelf letselschadespecialist, letselschadedeskundige of letselschade-expert kan noemen, moet u voorzichtig zijn met wie u inschakelt. Als u in Google het woord “letselschade” typt, krijgt u zo’n half miljoen vermeldingen. Omdat er in Nederland helaas veel niet voldoende deskundige belangenbehartigers actief zijn, loopt u het risico dat u uw letselschade toevertrouwt aan het “verkeerde soort” letselschadebureau.

Van der Toorn Personenschade distantieert zich uitdrukkelijk van dit soort onkundige letselschadespecialisten. Daarom hoorden wij in januari 2008 bij eerste kantoren die het Keurmerk Letselschade kregen toegekend. Het Keurmerk Letselschade wordt onder andere aanbevolen door Slachtofferhulp Nederland en men krijgt dit Keurmerk niet zo maar.

Kwaliteitscontroles Keurmerk Letselschade

Vanuit het Keurmerk Letselschade vinden stelselmatig externe onderzoeken plaats bij de aangesloten letselschadekantoren. Voor ons is het als vanzelfspreken dat wij die onderzoeken keer op keer met vlag en wimpel doorstaan.

Voor het Keurmerk Letselschade waren wij trouwens al aangesloten bij de “voorloper” daarvan, de Nationale Letselschade Experts (NLE). De NLE bestond ook alleen maar uit door Slachtofferhulp Nederland erkende en gecertificeerde letselschadebureaus. Bij ons kantoor dus alleen eerlijke, duidelijke en vooral deskundige hulp bij letselschade.

Letselschadespecialisten ten voeten uit

Alle onze letselschadejuristen & (register-)experts beschikken over de hoogste graad van opleiding en deskundigheid. Bijscholing vindt permanent plaats. Onze letselschadedeskundigen zijn aangesloten bij het Nederlands Instituut van Register-Experts en het Nederlands Instituut van Schaderegelaars. Al onze letselschadespecialisten houden zich al vrijwel hun hele werkzame leven bezig met letselschade. Net beginnende juristen zoals bij rechtsbijstandverzekeraars of een beginnende letselschade advocaat, vindt u bij ons dan ook niet.

Klachtenregeling Van der Toorn Personenschade

Omdat Van der Toorn Personenschade is aangesloten bij het Keurmerk Letselschade, bestaat er een interne klachtenprocedure. Hoewel wij hopen dat het nooit nodig zal zijn, kunt u het klachtenreglement hier downloaden.

Kunnen wij uw klachten niet direct naar uw tevredenheid verhelpen, dan kunt u een klacht over de betreffende medewerker indienen. Klik dan hier om het klachtformulier te downloaden.

Vanuit het Keurmerk Letselschade bestaat ook nog een externe klachtenregeling. U kunt hier het klachtenreglement van het Keurmerk Letselschade downloaden.

Wij helpen u graag en deskundig

Bij Van der Toorn Personenschade is hulp bij letselschade voor u altijd volledig kosteloos. Dus als u denkt dat wij voor u het juiste letselschadebureau zijn, neem dan gerust contact met ons op. U kunt bellen, mailen, het formulier invullen of zelfs chatten. Wat u het prettigst vindt. Wij helpen u graag en wij helpen u goed. En dat kost u niets.

Stel direct uw vraag en ontvang dezelfde werkdag een eerste gratis advies.