Gratis advies? Bel direct 0318-700643 of 070-2210149
Wij zijn werkzaam in heel Nederland en verlenen u gratis advies

Letselschade door ongeval met dieren en schadevergoeding?

letselschade ongeval met dieren

Heeft u een ongeval met betrokken dieren gehad met letselschade tot gevolg? Dan heeft u bijna altijd recht op een letselschadevergoeding voor uw materiële en immateriële schade. U doet er verstandig aan om in deze strijd met verzekeraars de hulp van ons experts in te schakelen. Voor u is onze rechtshulp kosteloos. Vraag direct een vrijblijvend advies aan of lees verder.

Uw letselschade bij een ongeval met dieren

Het kan wel eens voorkomen dat u letselschade oploopt als gevolg van een ongeval met dieren. Normaal gesproken is een dier voor de meeste mensen hun grootste vriend. Toch kunnen honden, katten of paarden onberekenbaar gedrag vertonen en daardoor onverwacht uit de hoek komen waardoor u letsel oploopt. Wanneer dit u overkomt, kunt u de eigenaar van het dier aansprakelijk stellen. Deze zal hier op zijn/haar beurt niet zo blij mee zijn, en zal proberen de schuld bij u neer te leggen. Het is daarom altijd aan te raden om de hulp van een letselschadespecialist in te schakelen.

U heeft in Nederland recht op gratis juridische hulp. U kunt dus kosteloos de hulp van Van der Toorn Personenschade inschakelen wanneer u letselschade door dieren heeft opgelopen.

Voorbeelden van ongevallen en letselschade door dieren

Als u letselschade door dieren oploopt kunt u deze schade verhalen op de eigenaar/bezitter van het dier. Ook als de eigenaar geen schuld heeft aan het gedrag van zijn dier. Bij aansprakelijkheid voor dieren moet het altijd gaan om een onverwacht handelen van het dier. Wanneer een dier bijvoorbeeld een besmetting overbrengt, valt dit niet onder de aansprakelijkheid. Enkele voorbeelden van ongevallen met letselschade door een dier zijn:

  • U wordt door een hond gebeten.
  • Uw dier veroorzaakt een verkeersongeval.
  • U schrikt van een hond die op u af komt rennen en valt.
  • U valt van een paard van een ander tijdens rijles of tijdens een buitenrit.

Letselschade als gevolg van dieren kan vaak nare gevolgen hebben en is vaak ernstig van omvang. De meeste voorkomende verwondingen zijn:

  • Hersenletsel
  • Hoofdletsel
  • Arm- en schouderletsel
  • Beenletsel
  • Whiplash

In veel gevallen heeft letselschade door een ongeval met dieren zelfs blijvende gevolgen voor het slachtoffer. Juist daarom is het belangrijk om snel juridische hulp in te schakelen van Van der Toorn Personenschade. Zeker als u weet dat dit u helemaal niets kost.

Direct deskundige hulp inschakelen

Bent u slachtoffer geworden van een ongeval door dieren met letselschade tot gevolg? Dan zijn wij ervoor om u te ondersteunen bij het verkrijgen van uw recht. Van der Toorn Personenschade is er in gespecialiseerd om u te ontzorgen in het geval van letselschade. Uw belang staat voor ons op één. Vraag nu kosteloos advies aan of test uw kans op een letselschadevergoeding. Wij zijn er voor u!