Gratis advies? Bel direct 0318-700643 of 070-2210149
Wij zijn werkzaam in heel Nederland en verlenen u gratis advies

Medische misser en uw recht op schadevergoeding?

Letselschade medische misser

Bent u slachtoffer van een medische met letselschade tot gevolg? Dan bestaat de kans dat u recht heeft op een letselschade vergoeding. U doet er verstandig aan om in deze strijd met de aansprakelijke partij de hulp van ons experts in te schakelen. Wij vechten voor uw belangen! Vraag direct een vrijblijvend advies aan of lees verder.

Uw letselschade bij een medische misser

Letselschade door een medische misser, u moet er als patiënt niet aan denken. Toch komt een medische fout helaas maar al te vaak voor. Wanneer u hier mee te maken krijgt, is er altijd sprake van medische letselschade. U heeft zodoende recht op een schadevergoeding, maar dat valt in de praktijk nog niet mee. Het is een complex traject, waarin u meestal machteloos staat. Schakel daarom altijd de hulp in van Letselschadebureau Van der Toorn Personenschade. Wij zijn gespecialiseerd in letselschade als gevolg van een medische misser.

Kostengarantie bij letselschade door een medische misser

Heeft u letselschade door een medische misser opgelopen? Dan helpen wij u graag bij het claimen van de schadevergoeding. Wij onderscheiden verschillende soorten medische letselschade in verband met onze kostengarantie.

  • Erkende medische letselschade. Wanneer uw arts, therapeut of het ziekenhuis de medische fout al heeft toegegeven en dus aansprakelijkheid heeft erkend, kost onze hulp u niets.
  • Direct vast te stellen medische letselschade. Vaak kunnen wij tijdens een eerste contact met u al een inschatting maken of er sprake is van medische letselschade of niet. Het gaat hier meestal om juridische georiënteerde fouten, Als wij dit vaststellen is onze hulp voor u gratis, ook wanneer de tegenpartij onverhoopt toch geen aansprakelijkheid erkent.
  • Complexe en moeilijk vast te stellen letselschade door een medische misser. Het kan voorkomen dat medische letselschade pas kan worden vastgesteld na grondig medisch onderzoek. Wij kunnen dan helaas niet op voorhand een kostengarantie afgeven. Er kan pas in een later stadium worden bepaald of er daadwerkelijk sprake is van een medische fout. Daarvoor worden hoge kosten gemaakt, terwijl niet duidelijk is of de tegenpartij deze uiteindelijk zal vergoeden. Deze kosten kunnen wij helaas niet voorschieten.

Quick-scan bij complexe letselschade

U kunt gebruik maken van onze quick-scan bij moeilijk vast te stellen letselschade door een medische misser. Onze eigen medisch adviseurs zullen dan uw gegevens (namens u) bij uw artsen opvragen en beoordelen. Aan de hand daarvan kunnen wij u  al dan niet alsnog een kostengarantie geven.

Direct deskundige hulp inschakelen

Bent u slachtoffer geworden veen medische misser met letselschade tot gevolg? Dan zijn wij ervoor om u te ondersteunen bij het verkrijgen van uw recht. Van der Toorn Personenschade is er in gespecialiseerd om u te ontzorgen in het geval van letselschade. Uw belang staat voor ons op één. Vraag nu kosteloos advies aan of test uw kans op een letselschadevergoeding. Wij zijn er voor u!