Gratis advies? Bel direct 0318-700643 of 070-2210149
Wij zijn werkzaam in heel Nederland en verlenen u gratis advies

Werkwijze bij letselschade; betrokken en ontzorgen

Top-werkwijze

Als u slachtoffer bent geworden van een ongeluk en daardoor letselschade heeft opgelopen, dan heeft u behoefte aan een partij die deskundig, eerlijk en duidelijk is.

Wij werken daarom dan ook met een uniek “stappenplan bij letselschade”. Dat geeft u duidelijkheid en structuur, zodat u steeds weet “waar u staat” en wat er verder nog kan gebeuren.

Als geen ander stelt Van der Toorn Personenschade u als letselschade slachtoffer centraal. Onze dienstverlening is er op gericht om u zoveel mogelijk zekerheid te geven en om u te ontlasten bij al uw zorgen over het verhalen van uw letselschade.

Neem altijd een letselschadespecialist in de arm

Wij adviseren om in geval van letselschade altijd een letselschadebureau in de arm te nemen. Maar dan wel een letselschadebureau dat het Keurmerk Letselschade draagt.

Het Keurmerk Letselschade stelt namelijk hoge kwaliteitseisen aan een deelnemend letselschadebureau. Daardoor bent u verzekerd van hoogwaardische juridische dienstverlening bij letselschade en loopt u niet tegen vervelende verassingen van uw eigen letselschadespecialist aan. Toen in 2008 de eerste 50 Keurmerken werden verstrekt zat ons kantoor daar al bij. Ook daarvoor waren we aangesloten bij de Nationale Letselschade Experts.

Wij hebben onze kwaliteit van dienstverlening hoog in het vaandel staan. We zijn betrokken, servicegericht en verdedigen uw gerechtvaardigde belangen met hand, tand en juridische expertise. Onze letselschadejuristen & (register-)experts zijn lid van het Nederlands Instituut Van Register Experts (NIVRE), het Nederlands Instituut van Schaderegelaars en het PEOPIL. En er vindt permanente bijscholing en educatie plaats.

Onze artsen en geregistreerde medisch adviseurs beschikken allen over een BIG-registratie en zijn lid van de Werkgroep Artsen Advocaten (WAA).

Letselschadebureau met Keurmerk Letselschade belangrijk

Letselschade kan voor u en uw gezin erg ingrijpend zijn. Niet zelden heeft uw letsel een enorme impact op uw dagelijks leven en dat van uw naasten. U en uw gezin hebben de dan de handen vol aan zichzelf.

Juist daarom is belangrijk dat u met een erkende en gecertificeerde letselschadespecialist werkt. Wij kunnen dat niet genoeg benadrukken.

Door voor een erkend en gecertificeerd letselschadebureau te kiezen bespaart u zichzelf de ellende van ondeskundige adviezen, slecht afgehandelde zaken en ongeïnteresseerde letselschadespecialisten. Letsel hebben is al erg genoeg, dus kies daarom voor een gerenommeerd bureau.

Behoefte aan letselschade advies?

Wij helpen u graag en wij helpen u goed. Wij staan u bij met raad en daad. Ons eerste advies is altijd GRATIS!

Neem daarom direct contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Dat kan per telefoon, email of zelfs per chat. Wat u wilt. En dan kunt u daarna beslissen uw u van onze hulp gebruik wil maken of niet.

Stel direct uw vraag en ontvang dezelfde werkdag een eerste gratis en geheel vrijblijvend advies.