Gratis advies? Bel direct 0318-700643 of 070-2210149
Wij zijn werkzaam in heel Nederland en verlenen u gratis advies

Bedrijfsongeval uitzendkracht en schadevergoeding?

Bedrijfsongeval letselschade uitzendkracht

Heeft u een auto bedrijfsongeluk gehad als uitzendkracht met letselschade tot gevolg? Dan heeft u bijna altijd recht op een letselschadevergoeding voor uw materiële en immateriële schade. U doet er verstandig aan om in deze strijd met verzekeraars de hulp van ons experts in te schakelen. Voor u is onze rechtshulp kosteloos. Vraag direct een vrijblijvend advies aan of lees verder.

Uw letselschade als uitzendkracht  bij een bedrijfsongeval

Wanneer u als uitzendkracht letselschade oploopt door een bedrijfsongeval, dan is het vanzelfsprekend dat u uw schade vergoed wilt krijgen. U kunt als uitzendkracht sneller in financiële problemen komen bij letselschade door een bedrijfsongeval dan iemand in loondienst. Zo kunt u ontslagen worden door het bedrijf waar het ongeval heeft plaats gevonden en daarnaast kan het ook gebeuren dat het uitzendbureau u niet meer oproept. Voor uw inkomen bent u dan in feite direct afhankelijk van de aansprakelijke partij.

Wie is aansprakelijk voor uw bedrijfsongeval?

Maar wie moet u eigenlijk aansprakelijk stellen als uitzendkracht voor uw letselschade door een bedrijfsongeval? Het inlenende bedrijf zelf of het uitzendbureau? En hoe pakt u dit aan? Het zijn allemaal vragen die direct op u afkomen, terwijl u zich eigenlijk wilt richten op uw herstel, zodat u zo snel mogelijk weer aan het werk kunt. Gelukkig kunt u kosteloos de hulp van Letselschadebureau Van der Toorn Personenschade inroepen. Wij helpen u graag gratis met deskundig advies en goede begeleiding én dat altijd in uw belang!

Uitzendkracht; zelfde rechtsbescherming als werknemer

U heeft als uitzendkracht in Nederland gelukkig dezelfde rechtsbescherming als een werknemer in loondienst wanneer u letselschade door een bedrijfsongeval wilt claimen. Volgens de wet mag u zelfs kiezen wie u aansprakelijk stelt. Het bedrijf waar u door het uitzendbureau te werk bent gesteld of het uitzendbureau zelf. Uiteraard is het verstandig om dit door een deskundige letselschadespecialist te laten doen. Wie u ook aansprakelijk stelt, beide bedrijven zullen altijd naar elkaar wijzen qua schuld.

Wel of niet een letselschadebureau inschakelen?

Wanneer u als uitzendkracht letselschade door een bedrijfsongeval oploopt, zijn uw werkgevers altijd aansprakelijk. Alleen als zij kunnen aantonen dat zij aan alle veiligheidsverplichtingen hebben voldaan, zullen zij niet aansprakelijk worden gesteld. Toch ontstaan er in de praktijk vaak langdurige discussies over wie de schuldige is. Schakelt u de hulp van Van der Toorn Personenschade in, dan kunt u erop vertrouwen dat er geen onnodige vertraging ontstaat bij het claimen van uw letselschadevergoeding.

Direct deskundige hulp inschakelen

Bent u slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval als uitzendkracht met letselschade tot gevolg? Dan zijn wij ervoor om u te ondersteunen bij het verkrijgen van uw recht. Van der Toorn Personenschade is er in gespecialiseerd om u te ontzorgen in het geval van letselschade. Uw belang staat voor ons op één. Vraag nu kosteloos advies aan of test uw kans op een letselschadevergoeding. Wij zijn er voor u!