Gratis advies? Bel direct 0318-700643 of 070-2210149
Wij zijn werkzaam in heel Nederland en verlenen u gratis advies

Uitglijden, struikelen of vallen en schadevergoeding?

Letselschade struikelen en valleb

Bent u uitgegleden, gevallen of gestruikeld  met letselschade tot gevolg? Dan bestaat de kans op een letselschadevergoeding voor uw materiële en immateriële schade. U doet er verstandig aan om in deze strijd met verzekeraars de hulp van ons experts in te schakelen. Voor u is onze rechtshulp kosteloos. Vraag direct een vrijblijvend advies aan of lees verder.

Uw letselschade bij struikelen en vallen

Letselschade door uitglijden, struikelen en/of vallen komt helaas veel voor. Vaak worden dit soort ‘ongelukjes’ pech genoemd en lachend weggewuifd. Toch kan een dergelijk ongeval een behoorlijk letsel veroorzaken, soms zo erg dat u niet meer in staat bent om goed te functioneren. In de meeste gevallen is een ander verantwoordelijk voor uw ongeval en heeft u recht op schadevergoeding. U kunt de andere partij namelijk aansprakelijk stellen. Heeft u letselschade opgelopen als gevolg van uitglijden, struikelen of vallen? Neem dan vandaag nog contact op met Van der Toorn Personenschade. Wij helpen u gratis en goed!

Wie is aansprakelijk voor uw letselschade

Wie aansprakelijk gesteld kan worden voor letselschade als gevolg van uitglijden, struikelen of vallen, hangt helemaal af van de plek waar het ongeval heeft plaats gevonden. Dit kan op straat zijn, in een winkel, bij een ander thuis of op kantoor.

  • Uitglijden, struikelen of vallen op uw werk. Wanneer uw werkplek niet veilig genoeg is, kan dit leiden tot onveilige situaties. Werknemers kunnen struikelen over gereedschappen, uitglijden over gemorste olie of vallen over een loshangend snoertje. Uw werkgever is verantwoordelijk voor de veiligheid op uw werkplek. Wanneer u letselschade door uitglijden, struikelen of vallen op de werkplek oploopt, kunt u uw werkgever aansprakelijk stellen.
  • Uitglijden, struikelen of vallen op straat. Wanneer u op straat letsel oploopt, kunt u de wegbeheerder hiervoor aansprakelijk stellen. Dit is de Gemeente, Provincie, een Waterschap of Rijkswaterstaat. Het is echter een lastig juridisch traject, omdat de Nederlandse rechter de wegbeheerder veel ruimte gunt onder de aansprakelijkheid uit te komen. Verzekeraars grijpen dit uiteraard met beide handen aan. Een letselschade expert kan u hierbij kosteloos helpen.
  • Uitglijden, struikelen of vallen bij een ander. Dit kan bij iemand thuis zijn of ergens anders, zoals in een winkel. Als uw letsel ontstaat, omdat er bijvoorbeeld niet voldoende onderhoud is gepleegd of men niet zorgvuldig is geweest met opruimen, is de eigenaar of bezitter van het gebouw aansprakelijk.

Direct deskundige hulp inschakelen

Bent u uitgegleden of gevallen met letselschade tot gevolg? Dan zijn wij ervoor om u te ondersteunen bij het verkrijgen van uw recht. Van der Toorn Personenschade is er in gespecialiseerd om u te ontzorgen in het geval van letselschade. Uw belang staat voor ons op één. Vraag nu kosteloos advies aan of test uw kans op een letselschadevergoeding. Wij zijn er voor u!