Gratis advies? Bel direct 0318-700643 of 070-2210149
Wij zijn werkzaam in heel Nederland en verlenen u gratis advies

Letselschade motorongeval en schadevergoeding?

letselschade motorongeval

Heeft u een auto ongeluk gehad met letselschade tot gevolg? Dan heeft u bijna altijd recht op een letselschadevergoeding voor uw materiële en immateriële schade. U doet er verstandig aan om in deze strijd met verzekeraars de hulp van onze experts in te schakelen. Voor u is onze rechtshulp kosteloos. Vraag direct een vrijblijvend advies aan of lees verder.

Ongeval en uw letselschade als motorrijder

Als motorrijder bent u veel kwetsbaarder in het verkeer dan een automobilist. U loopt als motorrijder dan ook meer kans op letselschade als gevolg van een motorongeval. Als het mis gaat, gaat het ook echt goed mis. Slachtoffers van een motorongeval hebben het vaak erg moeilijk. Niet alleen fysiek, maar ook op juridisch gebied bij het claimen van een schadevergoeding. Van der Toorn Personenschade geeft motorrijders die letselschade hebben opgelopen door een motorongeval kosteloos juridisch advies en begeleiding bij het verhalen van deze schade op de aansprakelijke partij.

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Motorrijden geeft veel motorrijders het ultieme gevoel van vrijheid. Natuurlijk bent u zich bewust van de gevaren die u als motorrijder loopt, terwijl u relaxed over de wegen zoeft. Toch zit een ongeluk in een klein hoekje en dat hoeft niet eens uw schuld te zijn. Vaak worden motorrijders te laat of zelfs helemaal niet opgemerkt door automobilisten. Een ongeval met (soms ernstig) letselschade kan het gevolg zijn. In de huidige tijd waarin wij leven, kan letselschade al snel zorgen voor financiële problemen. Een deskundige letselschadespecialist, zoals Van der Toorn Personenschade, helpt u dit leed iets te verzachten.

Juridisch advies voor motorrijders met letselschade

Letselschade door een motorongeval is vaak financieel ook zeer ingrijpend. Er is vrijwel altijd sprake van extra kosten, maar ernstig letsel kan ook leiden tot inkomensverlies. Bovendien heeft u altijd recht op smartengeld. In de praktijk zien we dat motorrijders naast de letselschade die zij hebben opgelopen door een ongeval, daarnaast ook nog eens aanlopen tegen de schuldvraag van verzekeraars. Standaard stellen zij vast dat u vast veel te hard hebt gereden, zodat zij slechts een gedeelte hoeven te vergoeden. Het is daarom echt in uw belang om direct Van der Toorn Personenschade in te schakelen bij letselschade door een motorongeval. Dit is volledig kosteloos, omdat kosten die voortvloeien uit juridische bijstand tevens door de tegenpartij voorgoed moeten worden.

Direct vrijblijvend advies winnen

Bent u slachtoffer geworden van een ongeval met de motor en had dit letselschade tot gevolg ? Dan zijn wij ervoor om u te ondersteunen bij het verkrijgen van uw recht. Van der Toorn Personenschade is er in gespecialiseerd om u te ontzorgen in het geval van letselschade. Uw belang staat voor ons op één. Vraag nu kosteloos advies aan of test uw kans op een letselschadevergoeding. Wij zijn er voor u!