Gratis advies? Bel direct 0318-700643 of 070-2210149
Wij zijn werkzaam in heel Nederland en verlenen u gratis advies

Letselschade vrachtwagen ongeluk en schadevergoeding?

letselschade vrachtwagen ongeluk

Heeft u een vrachtwagenongeluk gehad met letselschade tot gevolg? Dan heeft u bijna altijd recht op een letselschadevergoeding voor uw materiële en immateriële schade. U doet er verstandig aan om in deze strijd met verzekeraars de hulp van ons experts in te schakelen. Voor u is onze rechtshulp kosteloos. Vraag direct een vrijblijvend advies aan of lees verder.

Uw letselschade bij een vrachtwagen ongeluk

Bijna altijd wordt letselschade als gevolg van een vrachtwagen ongeval 100% vergoed. Ook bij eigen schuld, mits uw werkgever een SVI- verzekering, een Schade Verzekering Inzittenden, heeft afgesloten. Echter is het afsluiten van een dergelijke verzekering in Nederland voor werkgevers in de transportbranche al geruime tijd min of meer gebruikelijk.

Als vrachtwagenchauffeur bent u daardoor extra beschermd. Loopt u zodoende letselschade op door een vrachtwagen ongeval, dan wordt de schade vrijwel altijd volledig vergoed. Zelfs als u tijdens het laden of lossen letsel oploopt, zijn er soms verzekeringen die de schade 100% vergoeden. Helaas zijn niet veel vrachtwagenchauffeurs en werkgevers hiervan op de hoogte. Heeft u als vrachtwagenchauffeur letselschade als gevolg van een ongeval of tijdens het laden en/of lossen opgelopen? Schakel dan direct de hulp in van een letselschadebureau.

Afhandeling van letselschade bij een vrachtwagen ongeval

In beginsel is het zo dat letselschade als gevolg van een vrachtwagen ongeval alleen wordt vergoed als een andere partij aansprakelijk gesteld kan worden voor het ongeluk. Juridisch gezien kan die afhandeling tamelijk ingewikkeld zijn. De verzekeraar van de veroorzaker dient uw letselschade weliswaar te vergoeden. Maar over de hoogte van de schadevergoeding ontstaat zeer vaak discussie, zeker als het om whiplash of ander ernstig letsel gaat. Ook hier doet u er verstandig aan een letselschadespecialist in te schakelen.

De afhandeling van letselschade kan een stuk gecompliceerder worden als u zelf schuldig bent aan het ongeval. U krijgt dan uw letselschade niet vergoed, omdat u zelf aansprakelijk bent. Indien uw werkgever een speciale SVI-verzekering of soortgelijke verzekering heeft afgesloten, is de letselschade wel gedekt en krijgt u in principe toch een 100% vergoeding. Uw eigen verzekeraar wordt dan wel opeens uw tegenpartij en zal u op dezelfde manier behandelen als ieder andere willekeurige tegenpartij. Niet echt een prettig idee. Heeft uw werkgever geen verzekering, dan kunt u hem/haar nog aansprakelijk stellen. Ook geen ideale situatie. Kortom, de hulp van een letselschadebureau is vrijwel altijd zeer welkom.

Laat de vergoeding voor letselschade door een vrachtwagen ongeval nooit op zijn beloop, maar vertrouw op de expertise van Letselschadebureau Van der Toorn Personenschade. Het kost u helemaal niets, want juridische kosten worden eveneens verhaald.

Direct deskundige hulp inschakelen

Slachtoffer geworden van een verkeersongeval met een vrachtwagen en letselschade tot gevolg? Dan zijn wij ervoor om u te ondersteunen bij het verkrijgen van uw recht. Van der Toorn Personenschade is er in gespecialiseerd om u te ontzorgen in het geval van letselschade. Uw belang staat voor ons op één. Vraag nu kosteloos advies aan of test uw kans op een letselschadevergoeding. Wij zijn er voor u!