Gratis advies? Bel direct 0318-700643 of 070-2210149
Wij zijn werkzaam in heel Nederland en verlenen u gratis advies

Letselschade met (lease) auto van de zaak

letselschade auto van de zaak

Heeft u een ongeluk gehad met een auto van de zaak en letselschade tot gevolg? Dan heeft u recht op een letselschadevergoeding voor uw materiële en immateriële schade. U doet er verstandig aan om in deze strijd met verzekeraars de hulp van ons experts in te schakelen. Voor u is onze rechtshulp kosteloos. Vraag direct een vrijblijvend advies aan of lees verder.

Uw letselschade met een auto van de zaak

Reed u op het moment dat u letselschade opliep door een ongeval in een auto van de zaak? Dan heeft u bijna altijd recht op een 100% schadevergoeding, ook al was het ongeluk aan u zelf te wijten. Uw werkgever is namelijk min of meer verplicht om een Schade Verzekering Inzittenden (SVI) af te sluiten op alle lease auto’s die bij het bedrijf horen. Het bijzondere aan deze verzekering is dat er niet wordt gekeken naar schuld of aansprakelijkheid. Dus ook wanneer u door uw eigen schuld letselschade oploopt met een auto van de zaak, krijgt u uw letselschade volledig vergoed.

Verstandig om expertise in te schakelen

Als u letselschade met een auto van de zaak oploopt, is het toch verstandig om de expertise van een letselschadebureau in te schakelen. Zo kan het gebeuren dat u zelf verantwoordelijk bent voor het verkeersongeval en uw werkgever geen SVI-verzekering heeft afgesloten. In dat geval kunt u uw werkgever aansprakelijk stellen. Niet echt ideaal, maar als u uw letselschade vergoed wilt hebben, is er geen andere mogelijkheid. Als u zelf schuldig bent, krijgt u normaal gesproken uw letselschade niet vergoed.

In de meeste gevallen is er dus wel een SVI- verzekering. Uw letselschade wordt dan sowieso de vergoed. Is het ongeval uw eigen schuld, dan via de SVI-verzekering. Is het de schuld van een ander, dan op de verzekeraar van de tegenpartij. Hoe dan ook: dat is een hoop gedoe. Daarom is het altijd verstandig om een deskundige letselschadespecialist in te schakelen. Ongeacht of u nu wel of niet zelf schuldig bent aan het ongeval.

Kosteloos juridische hulp bij letselschade

Wanneer u betrokken raakt bij een verkeersongeval en letselschade oploopt met een auto van de zaak, is de SVI-verzekeraar of de tegenpartij eveneens verplicht de kosten van juridische bijstand te vergoeden. Dit wordt meegenomen in de berekening van de hoogte van de schadevergoeding en betreft de kosten, ofwel het honorarium van een letselschadespecialist. Wanneer u de hulp van Letselschadebureau Van der Toorn Personenschade inschakelt, kost advies en hulp u zodoende helemaal niets!

Direct deskundige hulp inschakelen

Bent u slachtoffer geworden van een verkeersongeval met letselschade tot gevolg? Dan zijn wij ervoor om u te ondersteunen bij het verkrijgen van uw recht. Van der Toorn Personenschade is er in gespecialiseerd om u te ontzorgen in het geval van letselschade. Uw belang staat voor ons op één. Vraag nu kosteloos advies aan of test uw kans op een letselschadevergoeding. Wij zijn er voor u!