Gratis advies? Bel direct 0318-700643 of 070-2210149
Wij zijn werkzaam in heel Nederland en verlenen u gratis advies

Letselschade bij kinderen en schadevergoeding?

Letselschade bij kinderen

Is uw kind slachtoffer van een ongeval met letselschade tot gevolg? Dan heeft u bijna altijd recht op een letselschadevergoeding voor uw materiële en immateriële schade. U doet er verstandig aan om in deze strijd met verzekeraars de hulp van ons experts in te schakelen. Voor u is onze rechtshulp kosteloos. Vraag direct een vrijblijvend advies aan of lees verder.

Uw kinderen en letselschade

Letselschade bij een kind is een nachtmerrie voor elke ouder. Uw gezin en uw kinderen zijn het belangrijkste in uw leven. Iedereen wil dat zijn/haar kinderen veilig en gelukkig opgroeien. Het is helaas de realiteit van alledag dat ook uw kinderen een ongeluk met letsel kunnen oplopen. Het ergste is nog wel dat bij kinderen dit letsel vaak zeer ernstig is (hersenletsel), soms zo ernstig dat dit grote gevolgen heeft voor de rest van hun leven.

Mocht uw kind letselschade hebben opgelopen, wacht dan niet langer en schakel de kosteloze juridische hulp van Van der Toorn Personenschade in. Wij nemen alle zorg rondom het claimen van aansprakelijkheid en de schadevergoeding voor u uit handen, zodat u zich volledig op de zorg van uw kind kunt richten.

Soorten ongevallen met letselschade bij kinderen

Kinderen zijn in Nederland juridisch gezien vaak extra beschermd. Voor het claimen van een schadevergoeding is juridische hulp echter onmisbaar.

  • Verkeersongeval. Raakt uw kind betrokken bij een verkeersongeval? Dan wordt zijn/haar letselschade altijd volledig vergoed. Volgens de rechter kan een kind jonger dan 14 jaar namelijk geen schuld hebben aan een verkeersongeval, ook al is het ongeval voor 100% door uw eigen kind veroorzaakt.
  • Ongeval op school. Heeft uw kind op school, bijvoorbeeld tijdens de gymles een ongeval met letsel opgelopen? Schakel dan altijd de hulp van een letselschadebureau in. Het aansprakelijk stellen van de school is namelijk niet eenvoudig. Dat redt u niet alleen.
  • Letselschade tijdens paardrijden. Wanneer een kind tijdens paardrijden letsel oploopt, doet u er ook verstandig aan een letselschadespecialist in te schakelen. Er wordt altijd geprobeerd de schuld neer te leggen bij de paardrijder (ster) zelf. Goede hulp is daarom essentieel.
  • Brandwonden. Helaas komt het ook nog dagelijks voor dat kinderen letselschade oplopen als gevolg van hete vloeistoffen die zij over zich heen krijgen. Denk aan heet water, thee en koffie, maar ook de openhaard, frituurvet en de barbecue. Is de veroorzaker iemand anders dan u zelf, dan kunt u die persoon aansprakelijk stellen.

Direct deskundige hulp inschakelen

Is uw kind slachtoffer van een ongeval met letselschade tot gevolg? Dan zijn wij ervoor om u te ondersteunen bij het verkrijgen van uw recht. Van der Toorn Personenschade is er in gespecialiseerd om u te ontzorgen in het geval van letselschade. Uw belang staat voor ons op één. Vraag nu kosteloos advies aan of test uw kans op een letselschadevergoeding. Wij zijn er voor u!