Gratis advies? Bel direct 0318-700643 of 070-2210149
Wij zijn werkzaam in heel Nederland en verlenen u gratis advies

Schadevergoeding voor pizzakoerier met letselschade?

Bedrijf-pizzakoerier

Heeft u een als pizzakoerier een ongeval gehad met letselschade tot gevolg? Dan heeft u bijna altijd recht op een letselschadevergoeding voor uw materiële en immateriële schade. U doet er verstandig aan om in deze strijd met verzekeraars de hulp van ons experts in te schakelen. Voor u is onze rechtshulp kosteloos. Vraag direct een vrijblijvend advies aan of lees verder.

Uw letselschade als pizzakoerier

Als pizzakoerier kunt u letselschade oplopen door een verkeersongeval. Bezorgt u pizza’s op een brommer? Dan behoort tot een groep die kwetsbaarder is in het verkeer. Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Raakt u betrokken bij een ongeval, waaruit letselschade ontstaat? Dan komt u in aanmerking voor een schadevergoeding voor de extra kosten die u moet maken, maar ook voor eventueel inkomensverlies en gederfde levensvreugde (smartengeld).

U krijgt dan te maken met verzekeringsmaatschappijen die niet altijd in uw belang werken. Daarnaast beschikt u misschien niet over voldoende kennis met betrekking tot het letselschaderecht, waardoor u niet krijgt waar u recht op heeft. Om die reden geeft het Nederlandse recht u de mogelijkheid om bij letselschade door een verkeersongeval als pizzakoerier kosteloze juridische hulp in te schakelen.

Letselschade door een verkeersongeval; 100% vergoed

Heeft u letselschade opgelopen door een verkeersongeval en bent u pizzakoerier? Dan wordt bijna altijd uw letselschade voor 100% vergoed, ook wanneer u door uw eigen schuld een ongeluk heeft veroorzaakt. U rijdt namelijk op een brommer van uw werkgever en uw werkgever heeft vaak een speciale SVO- verzekering, een Schade Verzekering Opzittenden voor zijn brommers afgesloten. Bij deze verzekering wordt niet gekeken naar wie schuld heeft. De polis dekt alle schade, ook bij eigen schuld. De SVO- verzekeraar vergoed uw letselschade voor 100% en dit kost uw werkgever niets. Voor u daarentegen wordt het een ander verhaal. U krijgt dan weliswaar uw letselschade uitgekeerd, maar uw tegenpartij is wel uw eigen verzekeringsmaatschappij.

Werkgever heeft geen SVO- verzekering

Het komt regelmatig voor dat kleinere pizzeria’s geen speciale SVO- verzekering hebben afgesloten. Dit betekent dat letselschade door een eigen schuld verkeersongeval tijdens uw werk als pizzakoerier niet wordt vergoed. Wat u dan kunt doen, is uw eigen werkgever aansprakelijk stellen voor uw letselschade. Niet echt een leuk idee. Het is echter de enige mogelijkheid, tenzij u uw letselschade niet vergoed wilt hebben. Schakel daarom in alle gevallen altijd kosteloos de hulp in van Van der Toorn Personenschade.

Direct deskundige hulp inschakelen

Bent u slachtoffer geworden van een verkeersongeval als pizzakoerier met letselschade tot gevolg? Dan zijn wij ervoor om u te ondersteunen bij het verkrijgen van uw recht. Van der Toorn Personenschade is er in gespecialiseerd om u te ontzorgen in het geval van letselschade. Uw belang staat voor ons op één. Vraag nu kosteloos advies aan of test uw kans op een letselschadevergoeding. Wij zijn er voor u!