Gratis advies? Bel direct 0318-700643 of 070-2210149
Wij zijn werkzaam in heel Nederland en verlenen u gratis advies

Letselschade tijdens vakantie en schadevergoeding?

letselschade vakantie

Heeft u een ongeval gehad tijden uw georganiseerde reis met letselschade tot gevolg? Dan heeft u bijna altijd recht op een letselschadevergoeding voor uw materiële en immateriële schade. U doet er verstandig aan om in deze strijd met verzekeraars de hulp van ons experts in te schakelen. Voor u is onze rechtshulp kosteloos. Vraag direct een vrijblijvend advies aan of lees verder.

Uw letselschade tijdens een georganiseerde reis

Bij letselschade tijdens een georganiseerde vakantiereis hebt u recht op een schadevergoeding. Volgens de wet is de organisator van de reis verplicht tot uitvoering van de reisovereenkomst volgens de verwachtingen die u daarvan als reiziger redelijkerwijs mag hebben. Wanneer u dus letselschade tijdens een georganiseerde vakantiereis oploopt, dan is de reis niet volgens die verwachting verlopen.

De verzekeraar van de reisorganisator is niet verplicht uw letselschade te vergoeding als de schuld van het ongeval bij u zelf ligt, het ongeval niet voorkomen had kunnen worden door de reisorganisator of de oorzaak van het ongeval bij iemand anders dan de organisatie ligt. U kunt hiervoor het beste de deskundige hulp van Van der Toorn Personenschade inschakelen.

Wie is de reisorganisator?

Loopt u letselschade op tijdens een georganiseerde vakantiereis, dan is de reisorganisatie hiervoor verantwoordelijk. Dit kan onder meer zijn:

  • Het hotel of resort.
  • De busmaatschappij.
  • De eigenaar van een appartementencomplex.
  • De eigenaar van een pretpark.

Ook wanneer uw reisorganisatie een derde partij heeft ingeschakeld en u door toedoen van deze partij letselschade oploopt, is uw eigen Nederlandse reisorganisatie hiervoor aansprakelijk. Dus geen gedoe met buitenlandse organisaties en verzekeringsmaatschappijen.

Soorten letselschade tijdens een vakantiereis

Tijdens een georganiseerde vakantiereis hoeft u even nergens aan te denken. Alles wordt voor u geregeld. U hoeft alleen maar te genieten van uw welverdiende vakantie. Maar ook tijdens georganiseerde vakantiereizen kan het gruwelijk misgaan. Enkele voorbeelden zijn:

  • Een verkeersongeval.
  • Bedorven voedsel.
  • Besmet water (legionalla).
  • Een ongeval in het hotel of tijdens een excursie.

Als u letselschade tijdens een georganiseerde vakantiereis oploopt, helpt Van der Toorn Personenschade u graag bij het claimen van de schadevergoeding. Wij weten dat verzekeraars van reisorganisaties in de praktijk nogal eens moeilijk doen en vrijwel standaardmatig dit soort claims afwijzen. Wij zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft. Bovendien is onze hulp helemaal gratis voor u, omdat de aansprakelijke tegenpartij de juridische kosten eveneens moet vergoeden.

Direct deskundige hulp inschakelen

Bent u slachtoffer geworden van een ongeval tijdens uw vakantie met letselschade tot gevolg? Dan zijn wij ervoor om u te ondersteunen bij het verkrijgen van uw recht. Van der Toorn Personenschade is er in gespecialiseerd om u te ontzorgen in het geval van letselschade. Uw belang staat voor ons op één. Vraag nu kosteloos advies aan of test uw kans op een letselschadevergoeding. Wij zijn er voor u!