Gratis advies? Bel direct 0318-700643 of 070-2210149
Wij zijn werkzaam in heel Nederland en verlenen u gratis advies

Letselschadebureau met Keurmerk Letselschade

Top-keurmerk

Van der Toorn Personenschade verleent haar diensten uitsluitend en alleen onder het Keurmerk Letselschade. En dat is in uw belang!

Het Keurmerk Letselschade werd opgericht in juni 2007 mede door Slachtofferhulp Nederland. In januari 2008 kregen de eerste letselschadespecialisten het Keurmerk Letselschade uitgereikt. Uiteraard hoorde Letselschadebureau Van der Toorn Personenschade bij die eerste letselschadekantoren en daar zijn wij tot op de dag van vandaag trots op!

Het Keurmerk Letselschade

Het Keurmerk Letselschade is in het leven geroepen om malafide letselschadespecialisten, letselschade advocaten en letselschadebureaus tegen te gaan.

Heeft een letselschadebureau een Keurmerk Letselschade, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Want het betreffende letselschadebureau moet voldoen aan strenge kwaliteitseisen, die jaarlijks worden door een onafhankelijke externe partij worden gecontroleerd. De kwaliteitseisen hebben onder meer met betrekking op:

  1. de kwaliteit van de werkzaamheden van het letselschadebureau,
  2. de opleiding, deskundigheid en permanente bijscholing van de aangesloten letselschade professionals,
  3. de financiële inrichting van de onderneming én
  4. de wijze van honorering richting klanten.

Geen no cure-no pay bij Keurmerk Letselschade

Werkzaamheden op basis van no cure-no pay worden door het Keurmerk Letselschade in zijn algemeenheid afgekeurd. Alleen in hoogst uitzonderlijke gevallen mag er voor deze beloningsconstructie worden gekozen.

Deze wijze van honorering is namelijk meestal niet in uw voordeel. Want men pikt er bij no cure-no pay alleen de kansrijke zaken uit, die anders ook wel tot vergoeding van juridische kosten hadden geleid. “Selectie aan de poort”, noemen wij dat.

Van der Toorn Personenschade heeft er echter uitdrukkelijk voor gekozen om in het geheel geen werkzaamheden op basis van no cure-no pay te verrichten!

Vanwege onze deskundigheid zijn wij namelijk als geen ander in staat om direct tijdens ons eerste contact en op basis van uw verhaal een goede inschatting van de kans op vergoeding van uw letselschade te maken. Denken wij dat u voldoende kans maakt op vergoeding van uw letselschade, dan krijgt u van ons meteen een schriftelijke kostengarantie.

Want in Nederland is het zo geregeld dat een aansprakelijke verzekeraar ook uw juridische kosten (lees: ons honorarium) moet vergoeden. En als wij van te voren inschatten dat uw tegenpartij dat inderdaad moet gaan doen (omdat wij denken dat de aansprakelijkheid komst vast te staan), dan garanderen wij u meteen schriftelijk kosteloze rechtshup. Mocht later blijken dat wij een verkeerde inschatting hebben gemaakt, dan is dat ons risico en niet het uwe.

En op die manier is no cure-no pay bij letselschade dus ook helemaal niet nodig!

Klachtenregeling Keurmerk Letselschade

Alhoewel wij uit de grond van ons hart hopen dat u het nooit nodig zult hebben, kent het Keurmerk Letselschade – net als letselschadebureau Van der Toorn Personenschade zelf – een duidelijk klachtenreglement en een externe klachtenregeling.

Klik hier voor de folder van het Keurmerk Letselschade, hier voor het Klachtenreglement en hier voor de website van de Stichting Keurmerk Letselschade.

Letselschadebureau Van der Toorn Personenschade en Keurmerk Letselschade

Alleen als u kiest voor een letselschadespecialist of letselschadebureau met het Keurmerk Letselschade, weet u zeker dat u betrouwbare rechtshulp krijgt.

Van der Toorn Personenschade hoorde bij de eerste letselschadekantoren die het Keurmerk Letselschade kregen toegewezen. Van onze klanten horen wij keer op keer dat wij een hoogstbetrouwbare partner zijn. U kunt ons dus als geen ander vertrouwen.

Daarnaast is onze rechtshulp ook nog eens van het allerhoogste juridische niveau. En voor u volledig kosteloos.

Heeft u behoefte aan letselschade advies?

Heeft u door schuld van een ander letselschade opgelopen en heeft u behoefte aan letselschade advies? Neem dan gerust contact met ons op voor een voor u geheel vrijblijvend advies. Dan heeft u direct duidelijkheid en ons advies verplicht u tot niets.

U kunt het formulier op de website invullen, bellen, mailen of zelfs chatten. Wat u het prettigst vindt. U krijgt een eerlijk en duidelijk advies en dan kunt u zelf beslissen wat u daarmee doet.

Wij helpen u graag en wij helpen u goed!