Gratis advies? Bel direct 0318-700643 of 070-2210149
Wij zijn werkzaam in heel Nederland en verlenen u gratis advies

Schadevergoeding letselschade brommers en snorfietsers?

letselschade brommer en snorfiets

Heeft u een ongeluk gehad met de brommer of snorfiets en had dit letselschade tot gevolg? Dan heeft u bijna altijd recht op een letselschadevergoeding voor uw materiële en immateriële schade. U doet er verstandig aan om in deze strijd met verzekeraars de hulp van onze experts in te schakelen. Voor u is onze rechtshulp kosteloos. Vraag direct een vrijblijvend advies aan of lees verder.

Ongeval en uw letselschade als bestuurder van een brommer

Als u door een verkeersongeval letselschade oploopt met de scooter, brom- of snorfiets, dan is het niet meer dan logisch dat u deze schade vergoed wilt hebben van de veroorzaker van het ongeval. Letselschade kan bestaan uit de gemaakte extra kosten, inkomensschade, smartengeld en juridische kosten. De praktijk wijst uit dat verzekeringsmaatschappijen bijna altijd moeilijk doen als het gaat om een letselschadevergoeding bij brom- en snorfietsers.

Argumenten als te hard rijden en niet goed uitkijken, worden maar al te vaak uit de kast gehaald om niet uit te hoeven keren na letselschade. Bovendien speelt leeftijd ook een grote rol, want hoe jonger het slachtoffer is, hoe moeilijker men gaat doen. Maar, wanneer u de expertise van bij Van der Toorn Personenschade inschakelt, kunt u erop vertrouwen dat u zichzelf niets te kort doet. Wij staan u met raad en daad bij. Bovendien is juridische hulp en advies voor brom- en snorfietsers die letselschade hebben opgelopen door een ongeval helemaal gratis!

Veel voorkomende letselschade bij bromfietsers

In het dagelijkse verkeer zien we vele bromfietser, scooters en snorfietsers rijden. Veel mensen maken gebruik van dit vervoermiddel. Dat is ook niet zo vreemd, want met een brommer en/of scooter heeft u geen last van parkeerproblemen, kunt u overal tussendoor en bovendien zijn dergelijke vervoermiddelen gemakkelijk te berijden. Echter, met dit voertuig bent u in het verkeer ook kwetsbaarder. De kans op letsel en letselschade als gevolg van een verkeersongeval is dan ook een stuk groter. Kneuzingen, botbreuken, hoofdletsel en een whiplash zijn veel voorkomende klachten die ontstaan na een ongeval met bromfietsers.

Vrijwel alle soorten letsel brengen extra kosten met zich. Soms kan dit eveneens leiden tot verlies van inkomen. Brom- en snorfietsers die letselschade oplopen door een verkeersongeval moeten ervoor zorgen dat de schade door de schuldige wordt vergoed. Van der Toorn Personenschade neemt u deze zorg uit handen. Terwijl u zich richt op uw herstel, claimen wij kosteloos uw schadevergoeding.

Direct deskundige hulp inschakelen

Bent u slachtoffer geworden van een ongeval op de brommer met letselschade tot gevolg? Dan zijn wij ervoor om u te ondersteunen bij het verkrijgen van uw recht. Van der Toorn Personenschade is er in gespecialiseerd om u te ontzorgen in het geval van letselschade. Uw belang staat voor ons op één. Vraag nu kosteloos advies aan of test uw kans op een letselschadevergoeding. Wij zijn er voor u!