Gratis advies? Bel direct 0318-700643 of 070-2210149
Wij zijn werkzaam in heel Nederland en verlenen u gratis advies

Hondenbeet gehad en schadevergoeding ontvangen?

letselschade schadevergoeding hondenbeet

Bent u gebeten door een hond met letselschade tot gevolg? Dan heeft u bijna altijd recht op een letselschadevergoeding voor uw materiële en immateriële schade. U doet er verstandig aan om in deze strijd met verzekeraars de hulp van ons experts in te schakelen. Voor u is onze rechtshulp kosteloos. Vraag direct een vrijblijvend advies aan of lees verder.

Uw letselschade als gevolg van een hondenbeet

U kunt letselschade oplopen door een hondenbeet. Wanneer u wordt gebeten door de hond van iemand anders is dat behoorlijk schrikken. In de meeste gevallen blijft het letsel beperkt tot een schram, maar soms heeft het slachtoffer medische behandeling nodig voor de opgelopen verwondingen. Hier zijn altijd extra kosten aan verbonden. U kunt deze, en andere kosten verhalen op de eigenaar van de hond. Van der Toorn Personenschade kan u hierbij helpen. Wij geven gratis juridische hulp en zorgen ervoor dat uw letselschade door een hondenbeet wordt vergoed

Slachtoffer van een hondenbeet? Ook recht op smartengeld

Gebeten worden door een hond kan zeer traumatisch zijn. U raakt het vertrouwen in dieren kwijt en het kan soms erg lang duren voordat u volledig hersteld bent en u uw gewone leven weer op kunt pakken. Bovendien kunnen littekens door een hondenbeet voor altijd aanwezig blijven en tot groot verdriet leiden. U heeft daarom bij letselschade door een hondenbeet ook altijd recht op smartengeld.

Waaruit bestaat letselschade na een hondenbeet?

Letselschade na een hondenbeet kan onder meer bestaan uit:

  • Een vergoeding van medische kosten.
  • Een vergoeding van andere kosten, bijvoorbeeld huishoudelijke hulp en/of reiskosten.
  • Een vergoeding voor verlies van inkomen.
  • Een vergoeding van smartengeld.
  • Een vergoeding van juridische kosten, de kosten van Van der Toorn Personenschade.

De juiste expertise is noodzakelijk bij een schadevergoeding

Als u letselschade door een hondenbeet heeft opgelopen, kunt u proberen zelf uw letselschade op de aansprakelijke partij, de eigenaar, te verhalen. Indien uw letselschade beperkt blijft tot een bezoekje aan de huisarts heeft dit financieel gezien weinig consequenties. Zijn uw verwondingen ernstiger, met kans op blijvend letsel, dan wordt het een ander verhaal. In dat geval is het verstandig om een letselschade expert in te schakelen die de zorg rondom uw schadevergoeding voor u uit handen neemt. Omdat dit voor u helemaal gratis is, hoeft u zich daar geen zorgen om te maken, zodat u zich volledig kunt richten op uw herstel.

Direct deskundige hulp inschakelen

Bent u slachtoffer geworden van een hondenbeet met letselschade tot gevolg? Dan zijn wij ervoor om u te ondersteunen bij het verkrijgen van uw recht. Van der Toorn Personenschade is er in gespecialiseerd om u te ontzorgen in het geval van letselschade. Uw belang staat voor ons op één. Vraag nu kosteloos advies aan of test uw kans op een letselschadevergoeding. Wij zijn er voor u!