Gratis advies? Bel direct 0318-700643 of 070-2210149
Wij zijn werkzaam in heel Nederland en verlenen u gratis advies

Letselschade en schadevergoeding ontvangen?

Letselschade

Heeft u een auto ongeluk gehad met letselschade tot gevolg? Dan heeft u bijna altijd recht op een letselschadevergoeding voor uw materiële en immateriële schade. U doet er verstandig aan om in deze strijd met verzekeraars de hulp van ons experts in te schakelen. Voor u is onze rechtshulp kosteloos. Vraag direct een vrijblijvend advies aan of lees verder.

Uw letselschade en juridische hulp

Als u door schuld van een ander letsel oploopt, heeft u recht op een letselschadevergoeding. Het is niet meer dan logisch dat u uw letselschade vergoed wilt hebben van de tegenpartij. Het is verstandig om hierbij de hulp van een letselschadespecialist in te schakelen, omdat u soms te maken krijgt met complexe zaken. U beschikt zelf misschien niet over de juiste kennis om uw eigen belangen voldoende te behartigen, waardoor u niet krijgt waar u recht op heeft. Bovendien bent u vaak nog herstellende van het opgelopen letsel, waardoor een vergoeding in veel gevallen ‘te lang’ naar de achtergrond wordt geschoven. Dit, terwijl u waarschijnlijk wel al extra kosten hebt moeten maken.

Een letselschade specialist, vrijwel altijd gratis

Door de deskundigheid van Letselschadebureau Van der Toorn Personenschade in te schakelen, krijgt u waar u recht op hebt. Wij nemen de zorg rondom het claimen van de letselschade voor u uit handen en u kunt zich volledig richten op uw herstel. In vrijwel de meeste situaties kost een letselschade expert u helemaal niets, omdat de tegenpartij, veelal de verzekeringsmaatschappij, ook uw juridische kosten moet vergoeden. Uw letselschadevergoeding kan onder meer bestaan uit:

 • Extra kosten, zoals kosten voor extra medische zorg
 • Verlies van inkomen
 • Smartengeld
 • Juridische kosten, ofwel ons honorarium

Wanneer schakelt u letselschade advies in?

U schakelt de expertise van Letselschadebureau Van der Toorn Personenschade in als u door schuld van een ander letselschade heeft opgelopen. Wij behartigen uw belangen en ondersteunen u op een prettige manier, omdat persoonlijk contact bij ons hoog in het vaandel staat. Hoogwaardige juridische dienstverlening op een laagdrempelige manier gebracht. Daar staan wij voor!

U kunt 100% op ons rekenen wanneer u letselschade heeft opgelopen door bijvoorbeeld:

 • Een verkeersongeval met de auto of motor
 • Een verkeersongeval als bromfietser, fietser of voetganger
 • Een bedrijfsongeval
 • Een onveilig product
 • Een ongeval met dieren
 • Een medische misser
 • Een slechte weg

Direct deskundig advies inschakelen bij letselschade

Bent u slachtoffer geworden van een ongeval met letselschade tot gevolg? Dan zijn wij ervoor om u te ondersteunen bij het verkrijgen van uw recht. Van der Toorn Personenschade is er in gespecialiseerd om u te ontzorgen in het geval van letselschade. Uw belang staat voor ons op één. Vraag nu kosteloos advies aan of test uw kans op een letselschadevergoeding. Wij zijn er voor u!